Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Επίσκεψη Μεσσηνίων στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, 29 Μαΐου 2015.Κοπή πίτας 2016


Φωτογραφία του Messiniaki Enosi B. Proasteiwn. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Μεσσηνιακής Ενώσεως Β. Προαστίων Αττικής, την Παρασκευή 29 Μαΐου, έγιναν δεκτά από τον συμπατριώτη Μεσσήνιο, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο Προκόπη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, επισήμως, στο Προεδρικό Μέγαρο και διήρκεσε 45΄της ώρας. Ο Πρόεδρος ανταποκρίθηκε στο αίτημα, των μελών του Δ.Σ. της Ενώσεως, τα οποία είχαν εκφράσει την επιθυμία να τον επισκεφθούν για υποβάλουν τις ευχές τους και τα θερμά τους συγχαρητήρια, επί τη αναλήψει των υψηλών του καθηκόντων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα φιλικό και πατριωτικό.
Ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Κουτρουμπής, εκφράζοντας τα αισθήματα του συνόλου των μελών της Μεσσηνιακής Ενώσεως Β. Προαστίων, αφού συνεχάρη τον κ. Πρόεδρο, του ευχήθηκε υγεία και σωματική και πνευματική δύναμη, προκειμένου να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, αφού του έλαχε να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε μία εποχή εξαιρετικά κρίσιμη για τον λαό και το έθνος μας. Ως Έλληνες, αλλά ιδιαιτέρως, ως Μεσσήνιοι, προσέθεσε, αισθανόμαστε υπερήφανοι για το πρόσωπό σας και είμαστε βέβαιοι ότι το έργο που θα επιτελέσετε από την υψηλή και υπεύθυνη θέση σας, θα σας καταξιώσει και θα σας εντάξει στο πάνθεο των μεγάλων Προέδρων της Ελληνικής Δημοκρατίας».
Ο κ. Παυλόπουλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για τις ευχές και τα καλά του λόγια και έκαμε τη διαβεβαίωση ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του και είναι δυνατόν, για να στηρίξει την προσπάθεια της πατρίδας μας να βγει από την οικονομική και κοινωνική κρίση και να βρει το δρόμο της στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Εν συνεχεία συνεχάρη τη Μεσσηνιακή Ένωση για την προβολή της Μεσσηνίας και για την συμμετοχή της στην προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξή της. Η συζήτηση συνεχίσθηκε με θέματα που αφορούν τη Μεσσηνία, γενικότερα και τονίσθηκε η ανάγκη, να κάνουμε πάντοτε κάτι για να βοηθήσουμε τη γενέτειρά μας, που είναι ένας ευλογημένος τόπος.
Συμμετείχαν όλα τα μέλη του Δ.Σ.
1.Κουτρουμπής Νικόλαος Πρόεδρος
2.Φωτεινός Γεώργιος Αντιπρόεδρος
3.Παπαδόπουλος Μιχαήλ Γ. Γραμματέας
4.Κακούτης Ιωάννης Ταμίας
5.Λύγουρη Άννα Α΄ Ειδ΄ Γραμματέας
6.Γεωργιοπούλου-Παντατοσάκη Μαρία Β΄ Ειδ. Γραμματέας
7.Αναστασόπουλος Δημήτριος Μέλος
8.Ηλιόπουλος Φώτιος Μέλος
9.Κεχρή Κυριακούλα Μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου