Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ ΜΕ Ι8 ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΡΑΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Οι απόκρηες στη Βαλύρα τις παλιές καλές εποχές μας θυμίζουν, ότι οι βαλυραίοι το διασκέδαζαν για τα καλά, με τις γουρνοσφαξιές, τα λούπινα  τα νηστίσημα φαγητά, τις φωτιές, τα κέντρα του σταθμού και του Τσαγκάρη, οι χοροί στην πλατεία, και τα ήθη-έθιμα.  Έχουμε σε παλιές αναρτήσεις των ετών (1911,1912,1913), πλούσιο φωτογραφικό υλικό με κείμενα, το οποία μπορεί ο κάθε μελετητής-ερευνητής-αναγνώστης, να τα ανασύρει και αντιγράψει  τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν.
Στην ανάρτηση αυτή έχουμε 18 φωτογραφίες, με σπάνια συλλεκτική, συναισθηματική  και λαογραφική αξία.
Απολαύστε τες.
Η τσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου και οι άνθρωποι προετοιμάζονται για την μεγάλη νηστεία της Σαρακοστής και την συγκεκριμένη Πέμπτη καταναλώνουν ελεύθερα μεγάλες ποσότητες κρέατος.
Ο λόγος που έχει καθιερωθεί να γίνεται αυτό ημέρα Πέμπτη είναι πως η ορθόδοξη πίστη θεωρεί σημαντικές τις νηστείες της Τετάρτης και της Παρασκευής, οπότε έγινε επιλογή της ενδιάμεσης ημέρας.
Το όνομα "Τσικνοπέμπτη" προέκυψε γιατί την ημέρα αυτή το δείπνο αποτελείται από κρέας ψημένο στα κάρβουνα, το οποίο πρέπει να  έχει πάντα λίγο λίπος ώστε κατά το ψήσιμο να βγάλει την απαραίτητη "τσίκνα",που σημαίνει η μυρωδιά του καπνού, που προέρχεται απο ψημένο κρέας. 
 Ακόμα και οι πιο φτωχοί άνθρωποι κάθε περιοχής, πρέπει να ψήσουν κρέας ώστε να μυρίσει το σπίτι τους και όλοι  να ξέρουν ότι γιορτάζουν!
Μαζί με την Τσικνοπέμπτη έχει καθιερωθεί πλέον και η ειδωλολατρική παράδοση του μασκαρέματος που υποτίθεται ότι διώχνει τα κακά πνεύματα του χειμώνα και βοηθάει έτσι στην εξασφάλιση μιας επιτυχημένης σοδειάς.
Πρώτη φωτογραφία.
Οι φωτογραφιζόμενοι στην πλατεία της Βαλύρας, τις απόκριες , ένα μήνα πριν τις πρώτες δημοτικές εκλογές, του 1975, αμέσως μετά την μεταπολίτευση. Από τα δεξιά προς τα αριστερά της φωτογραφίας τα ονοματεπώνυμα των Βαλυραίων είναι με τη σειρά:


ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΜΕΣΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΛΕΚΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΜΗΣ TOY ΣΤΑΥΡΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΟΝΤΗΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΟΝΤΗΡΗΣ ΚΑΙ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΜΗΣ.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
        ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΜΠΙΤΣΟΥΝΙ  ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΣΟΥΕΖ
ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:
 
ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΧΑΛΙΚΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΟΒΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΛΑ
ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ
……..
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΒΙΛΛΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΦΕΡΜΑΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΛΙΚΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΜΠΙΤΣΟΥΝΗΣ ΚΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
ΘΑΝΟΣ ΦΕΙΔΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ή ΚΛΗΜΑΝΤΗΡΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ή ΚΩΤΣΑΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ
ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΓΝΩΣΤΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΑΒΙΛΛΑΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΟΥΝΤΟΣ
 ΤΑ ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ:
ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΜΠΟΒΗΣ
ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΛΟΣ ΚΑΙ
ΤΖΙΟΒΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ  ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ,  ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ , ΣΤΟ ΕΝΝΑΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ
ΠΙΣΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΚΡΗ
  ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
        ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΟΚΑ, ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:
 
ΗΛΙΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΟΡΓΟΝΗΣ ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΥΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
               ΑΓΝΩΣΤΟΣ
               ΑΓΝΩΣΤΟΣ
ΠΙΣΩ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ
ΤΑΚΗΣ ΓΡΙΒΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΥΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΙΔΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΚΑΙ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΝΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ (ΝΤΟΥΡΑΜΑΚΟΥ)
ΠΑΝΩ
 ΦΕΦΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΙΒΑΣ
ΜΠΛΕΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΠΑΡΑΚΑΡΗΣ
ΜΕΛΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ
 ΚΑΤΩ ΓΚΟΜΕΣΗΣ
ΦΕΙΔΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΤΟΥΡΑΜΑΚΟΣ (ΓΚΟΥΜΑΣ)

ΠΕΜΠΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΟΥΡΟΥΣΙΑ,ΓΚΟΜΕΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΗΣ ΣΙΑΓΚΡΗΣ

 ΕΚΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΣΙΑΜΗ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΗΕΣ. ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ:
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΦΕΙΔΑΣ,ΜΥΛΩΝΑΣ,ΤΣΙΑΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΤΣΑΟΥΡΑΚΗΣ,ΜΠΟΒΗΣ,ΠΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΙΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΝΤΗΡΗΣ ΠΑΝ. ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ,ΜΠΑΚΑΣ,ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ,ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ,ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ,ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΑΜΗΣ.ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΦΕΦΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΛΕΚΟΣ,ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ.
ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΟΒΑΚΗΣ
 
7. ΓΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΗΕΣ. ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΘΑΝΟ ΦΕΙΔΑ, ΗΛΙΑ ΜΑΚΡΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟ ΣΑΡΛΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΟΥΡΑΜΑΚΟ ,Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗ, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΩ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΕΝΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ, ΚΑΠΟΤΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΒΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ.
8. Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΕΖΑΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΟΥΡΟΎΣΙΑ, Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΜΕΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΚΟΜΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ.
 
9. ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΙΖΑΝΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΙΕΣ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΥΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΤΑΚΗ, Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ.
10. ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, ΤΟΝ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΠΑΙΝΑ. ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΚΟΜΕΣΗ (ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ), ΤΟΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟ ΣΤΡΑΤΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΥΔΗ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΡΗ ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΑΙΝΑΙΟΙ
 
11. ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΟΙ 4 ΤΣΙΓΚΑΝΕΣ ΛΕΝΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ.
ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ:ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ , ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΛΙΟΝΤΗΡΗ, ΣΥΣΥΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ (ΣΥΦΟΡΟΥΛΙΑ) ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.
 
12. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΜΕΣΗΣ, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗΣ), ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΤΡΟΥΜΠΟΥΝΑΙΟΣ).

 
13.ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΛΥΡΑΣ.
ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑΔΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΑΡΑΚΑΡΗ, ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΑΒΙΛΛΑ,ΠΑΥΛΟ ΜΠΟΒΑΚΗ,ΜΕΝΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ,ΝΤΙΝΟΣ ΦΕΡΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ …13. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΓΚΑΡΗ.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΛΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.
ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥΛΟ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, Η ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΦΕΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΓΙΩΡΗ ΧΑΤΖΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΑ,ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, 2 ΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ,Η ΠΟΠΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ.ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

 
14. H ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΟΥΧΗ , ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ (ΚΟΥΡΟΥΝΑΚΟΣ), ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΣ,ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 2 ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΡΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΜΠΟΒΗΣ (ΜΟΝΑΧΟΓΙΟΣ), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΕΙΔΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΦΗΚΑΣ, ΓΙΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ.
 15. Η ΧΑΛΒΟΕΛΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΧΟΡΟ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΛΥΡΑΣ
16. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΑΒΙΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
 17. Η ΒΑΛΥΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ
 18. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΛΥΡΑΣ Ο ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΒΙΛΛΑΣ,ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΥΡΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΗΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου