Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια του Αγροκτήματος Φοίφα,

Καλησπέρα,

παρακάτω στέλνουμε το κείμενο με το δελτίο τύπου για τα Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια του Αγροκτήματος Φοίφα, καθώς και κάποιες σχετικές φωτογραφίες.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία!
"Με το μήνα των Χριστουγέννων να καταφθάνει εντός ολίγων ημερών, το Αγρόκτημα Φοίφα εισέρχεται σε αντίστοιχους ρυθμούς, διοργανώνοντας  τέσσερα συνεχόμενα κυριακάτικα πολυεργαστήρια χριστουγεννιάτικων συνθέσεων και στολιδιών από φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά με τίτλο Re:Think Christmas Lab. Τα εργαστήρια απευθύνονται σε όλους - μικρούς και μεγάλους - όσους επιθυμούν να κάνουν κάτι διαφορετικό τις φετινές γιορτές. Κατά σειρά, λοιπόν, ακολουθούν οι εξής εκδηλώσεις:  






 

·       1/12/2019:  Re:Think Christmas Lab vol.1 - Οι χαρακτήρες των Χριστουγέννων! 

·       8/12/2019: Re:Think Christmas Lab vol.2 - Το Χωριό των Χριστουγέννων!  

·       15/12/2019: Re:Think Christmas Lab vol.3-Ξωτικά και Μαγικά Περίεργα Πουλιά!  

·       22/12/2019: Re:Think Christmas Lab vol. 4-Τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων! 

 

Ευρύτερος στόχος των εργαστηρίων είναι ο επαναπροσδιορισμός του καταναλωτικού προτύπου των εορταστικών ημερών, μέσω της δημιουργικής πρωτοβουλίας στις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και δώρα,  αλλά και η ανταλλαγή ενέργειας και προσφοράς. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ήδη ξεκινήσει και λειτουργούν δύο γωνιές ανταλλαγής και προσφοράς στο χώρο του Αγροκτήματος, η Δανειστική Βιβλιοθήκη και η Ανταλλαγή Ρούχων, απευθυνόμενες σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, εξετάζοντας υπό νέα οπτική το μήυμα των Χριστουγέννων.


Το #Re:ThinkChristmasLab εντάσσεται στα ευρύτερο κοινωφελές εκπαιδευτικό έργο του Αγροκτήματος Φοίφα πάνω στην περιβαλλοντική και οικοκεντρική εκπαίδευση με τίτλο "Ο Πολιτισμός της Καλλιέργειας" .  

Σχολεία και φορείς μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους σε ειδικά προσαρμοσμένο πλαίσιο , αναλόγως των αναγκών τους Δευτερα με Παρασκευή, 9.00-12.00.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και δηλώσεις συμμετοχής 
καλέστε στο 27210 22505 ή επισκεφθείτε τη σελίδα στο ΦΒ Re:Think Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα και την ιστοσελίδα Re:Think Project. "
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου