Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Αυτή τη στιγμή το κράτος προσπαθεί να τακτοποιήσει δωρεάν παραχωρώντας κυριότητα σε Λαθρομετανάστες μέσω ενός λογαριασμού Ι.Μ.Ο ακινήτων που τα έχασαν Έλληνες. Τριπλό το κακό. Εξοντώνουμε έναν Έλληνα, παραχωρούμε σε κάποιο που δεν είναι χριστιανός Γη και Υδωρ, πληρώνουμε τη συμμετοχή μας στο Ι.Μ.Ο Έχουμε πρόβλημα με δικά μας παιδιά ποίος θα τα βοηθήσει;

 

-----Original Message-----
From: Μ. Γιανναρη [mailto:mgiannari21@yahoo.com]


Sent: Thursday, November 7, 2019 1:39 PM

To: Stergios

Subject: nomizo axizei na proothithei toyto

 

Αναζήτηση στέγασης για την υποστήριξη παιδιών με αυτισμό στη Χαλκίδα Ιανουάριος 9, 2019 Share
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «ΑΓΑΠΗ» που δημιουργήθηκε από γονείς ατόμων με αυτισμό, με σκοπό την στήριξη τους και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, ζητά την βοήθεια των φίλων και της τοπικής κοινωνίας.


Εδώ και έναν χρόνο περίπου ο σύλλογος αναζητά με αγωνία ακίνητο στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Χαλκίδας, ώστε μέσω χρηματοδοτήσεων και δωρεών, να μπορέσει να ανακατασκευάσει ή να ανεγείρει στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης (ΣΥΔ), για την υποστήριξη των παιδιών μας.

Για όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 6978483861, 6994684942 και 2221311252.

Η βοήθεια σας, θα είναι πολύτιμη για τα παιδιά με αυτισμό.

==============================

Η Αγάπη θέλει ηρωισμό, θυσίες και όχι μόνο σε μια στιγμή ενθουσιασμού, αλλά κάθε μέρα και κάθε ώρα.

 

Τους μόνους ανθρώπους που χρειαζόμαστε στη ζωή μας, είναι εκείνους που μας αποδεικνύουν ό,τι μας χρειάζονται στη δική τους..!!

θα με εκτιμήσεις γιατί με έχασες και με έχασες, γιατί δεν με εκτίμησες οπως μου αξιζε.

 

Ποτέ μην θεωρείς έναν άνθρωπο δεδομένο... να κρατάς κάθε άνθρωπο που σε αγαπάει κοντά σου, γιατί κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις και θα διαπιστώσεις πως έχασες τα...ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ.... την ώρα που εσύ έψαχνες για απλες ................ ΠΕΤΡΕς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου