Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Μια προοπτική για το ΙσλάμΟ Δρ Peter Hammond γεννήθηκε στο Κέιπ Τάουν το 1960, μεγάλωσε στη Ροδεσία και τελικά ασπάστηκε τον Χριστιανισμό.
Το επόμενο είναι μια προσαρμογή από το βιβλίο του Δρ Peter Hammond: "Δουλεία, Τρομοκρατία και το Ισλάμ: Οι Ιστορικές Ρίζες και η Σύγχρονη Απειλή"
Το Ισλάμ δεν είναι μια θρησκεία, ούτε είναι μια λατρεία. Στην πληρέστερη μορφή της, είναι ένα 100% πλήρες σύνολο συστήματος ζωής.
Το Ισλάμ έχει θρησκευτικά, νομικά, πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και στρατιωτικά στοιχεία. Το θρησκευτική συστατικό είναι μια γενειάδα για όλα τα άλλα συστατικά.
Ο εξισλαμισμός ξεκινάει όταν υπάρχουν επαρκείς μουσουλμάνοι σε μια χώρα για να κινητοποιήσουν τα θρησκευτικά τους προνόμια. 
Όταν πολιτικά ορθές, ανεκτικές και πολυπολιτισμικές κοινωνίες συμφωνούν με τις μουσουλμανικές απαιτήσεις για θρησκευτικά προνόμια, μερικά από τα άλλα Ισλαμικά συστατικά επίσης τείνουν να παρεισφρήνουν.

Εδώ είναι πώς ο εξισλαμισμός λειτουργεί:
Όσο ο μουσουλμανικός πληθυσμός παραμένει γύρω ή κάτω του 2% σε οποιαδήποτε χώρα, ως επί το πλείστον θα θεωρηθεί ως μια ειρηνόφιλη μειονότητα και όχι ως απειλή για τους άλλους πολίτες. Αυτή είναι η περίπτωση σε:
Ηνωμένες Πολιτείες - Μουσουλμάνοι 0,6%
Αυστραλία - Μουσουλμάνοι 1,5%
Καναδάς - Μουσουλμάνοι 1,9%
Κίνα - Μουσουλμάνοι 1,8%
Ιταλία - Μουσουλμάνοι 1,5%
Νορβηγία - Μουσουλμάνοι 1,8%
------------------------------------------
Απο 2% έως 5%, αρχίζουν να προσηλυτίζουν από άλλες εθνοτικές μειονότητες και δυσαρεστημένων ομάδες, στρατολογώντας συχνά από φυλακές και συμμορίες του δρόμου. Αυτό συμβαίνει σε:
Δανία - Μουσουλμάνοι 2%
Γερμανία - Μουσουλμάνοι 3,7%
Ηνωμένο Βασίλειο - Μουσουλμάνοι 2,7%
Ισπανία - Μουσουλμάνοι 4%
Ταϊλάνδη - Μουσουλμάνοι 4,6%
------------------------------------------
Από 5% και πάνω, ασκούν μια τεράστια επιρροή ανάλογα με το ποσοστό του πληθυσμού των.
Για παράδειγμα, θα πιέσουν για την εισαγωγή των «χαλάλ» τροφίμων (“καθαρό" από ισλαμικά πρότυπα), εξασφαλίζοντας έτσι την απασχόληση μουσουλμάνων για παρασκευή τροφίμων.
Θα αυξήσουν τις πιέσεις στις αλυσίδες σούπερ-μάρκετ για να προβαλλουν «χαλάλ» στα ράφια τους - μαζί με απειλές για τη μη συμμόρφωση.
Αυτό συμβαίνει σε:
Γαλλία - Μουσουλμάνοι 8%
Φιλιππίνες - Μουσουλμάνοι 5%
Σουηδία - Μουσουλμάνοι 5%
Ελβετία - Μουσουλμάνοι 4,3%
Κάτω Χωρες - Μουσουλμάνοι 5,5%
Τρινιντάντ & Τομπάγκο - Μουσουλμάνοι 5,8%
Σε αυτό το σημείο, θα ενεργήσουν για να πάρει απόφαση η κυβέρνηση να τους επιτρέψει να κυβερνήσουν τον εαυτό τους (μέσα σε γκέτο τους) στο πλαίσιο της Σαρία, του Ισλαμικού Νόμου. 
*** Ο τελικός στόχος των Ισλαμιστών είναι να θεσπιστεί ο νόμος της Σαρία σε όλο το κόσμο.
--------------------------------------------------------------
Όταν οι μουσουλμάνοι πλησιάζουν το 10% του πληθυσμού, τείνουν να αυξάνουν την παρανομία ως μέσο διαμαρτυρίας για την κατάσταση τους.
Στο Παρίσι, βλέπουμε ήδη αμάξια να καίγονται. Οποιαδήποτε μη μουσουλμανική πράξη θίγει το Ισλάμ και καταλήγει σε εξεγέρσεις και απειλές, όπως στο Άμστερνταμ, με τις αντιδράσεις σε γελοιογραφίες του Μωάμεθ και ταινίες για το Ισλάμ. Τέτοιες εντάσεις φαίνονται καθημερινά, κυρίως σε μουσουλμανικές περιοχές, οπως:
Γουιάνα - Μουσουλμάνοι 10%
Ινδία - Μουσουλμάνοι 13,4%
Ισραήλ - Μουσουλμάνοι 16%
Κένυα - Μουσουλμάνοι 10%
Ρωσία - Μουσουλμάνοι 15%
------------------------------------------
Μετά την επίτευξη του 20%, τα έθνη μπορούν να αναμένουν συχνές διαταραχές, τζιχάντ σχηματισμούς πολιτοφυλακής, σποραδικές δολοφονίες και καύσεις των χριστιανικών εκκλησιών και των εβραϊκών συναγωγών, όπως σε:
Αιθιοπία - Μουσουλμάνοι 32,8%
--------------------------------------------
Στο 40% τα έθνη αντιμετωπίζουν εκτεταμένες σφαγές, χρόνιες τρομοκρατικές επιθέσεις, και συνεχή πόλεμο, όπως σε:
Βοσνία - Μουσουλμάνοι 40%
Τσαντ - Μουσουλμάνοι 53,1%
Λίβανος - Μουσουλμάνοι 59,7%
-------------------------------------------
Από 60% τα έθνη αντιμετωπίζουν απρόσκοπτη δίωξη των “μη-πιστών” όλων των άλλων θρησκειών (συμπεριλαμβανομένων των μη συμμορφούμενων μουσουλμάνων), σποραδικές εθνοκαθάρσεις (γενοκτονίες), η χρήση της Σαρία ως όπλο, και Jizya, ο φόρος που επιβάλλεται στους απίστους, όπως σε:
Αλβανία - Μουσουλμάνοι 70%
Μαλαισία - Μουσουλμάνοι 60,4%
Κατάρ - Μουσουλμάνοι 77,5%
Σουδάν - Μουσουλμάνοι 70% 
-----------------------------------------
Μετά από 80%, αναμένεται καθημερινός εκφοβισμός και βίαιο τζιχάντ, κάποια κρατική επιχείρηση εθνοκάθαρσης, ακόμη και κάποια γενοκτονία, διοτι αυτά τα έθνη διώχνουν τους άπιστους, και κινούνται προς το 100% μουσουλμανισμό, όπως βιώνεται και κατά κάποιο συνεχη τρόπο είναι στο:
Μπανγκλαντές - Μουσουλμάνοι 83%
Αίγυπτος - Μουσουλμάνοι 90%
Γάζα - Μουσουλμάνοι 98,7%
Ινδονησία - Μουσουλμάνοι 86,1%
Ιράν - Μουσουλμάνοι 98%
Ιράκ - Μουσουλμάνοι 97%
Ιορδανία - Μουσουλμάνοι 92%
Μαρόκο - Μουσουλμάνοι 98,7%
Πακιστάν - Μουσουλμάνοι 97%
Παλαιστίνη - Μουσουλμάνοι 99%
Συρία - Μουσουλμάνοι 90%
Τατζικιστάν - Μουσουλμάνοι 90%
Τουρκία - Μουσουλμάνοι 99,8%
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Μουσουλμάνοι 96%
----------------------------------------------------------------
Το 100%, θα εγκαινιάσει την ειρήνη του «Dar-es-Salaam » - του "Ισλαμικού Οίκου της Ειρήνης". Εδώ είναι που υποτίθεται ότι είναι η ειρήνη, γιατί ο καθένας είναι μουσουλμάνος, οι μεντρεσέδες είναι τα μόνα σχολεία, και το Κοράνι είναι η μόνη λέξη, όπως σε:
Αφγανιστάν - Μουσουλμάνοι 100%
Σαουδική Αραβία - Μουσουλμάνοι 100%
Σομαλία - Μουσουλμάνοι 100%
Υεμένη - Μουσουλμάνοι 100%
Δυστυχώς, η ειρήνη δεν επιτυγχάνεται ποτέ, καθώς σε αυτές τις 100% πολιτείες οι πιο ριζοσπάστες μουσουλμάνοι εκφοβίζουν και διασπείρουν το μίσος, και ικανοποιουν τη σφοδρή επιθυμία τους για αίμα σκοτώνοντας λιγότερο ριζικούς μουσουλμάνους, για διάφορους λόγους. 
«Πριν να ήμουν εννέα είχα μάθει τον βασικό κανόνα της Αραβικής ζωής. Εγω εναντίον του αδελφού μου. Εγώ και ο αδελφός μου εναντίον του πατέρα μας. Η οικογένειά μου ενάντια στα ξαδέλφια μου και της υπόλοιπης οικογένειας.  Η οικογένεια εναντίον της φυλής. Η φυλή ενάντια στον κόσμο, και όλοι μας εναντίον των απίστων. - Leon Uris, 'The Haj' 
Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι σε ορισμένες χώρες, με αρκετά κάτω από 100% μουσουλμανικούς πληθυσμούς, όπως η Γαλλία, οι μειοψηφούντες μουσουλμανικοί πληθυσμοί ζουν σε γκέτο, εντός του οποίου είναι 100% μουσουλμάνοι, και εντός των οποίων ζουν με νόμο τη Σαρία.
Η εθνική αστυνομία ούτε καν εισέρχεται σ’ αυτά τα γκέτο. Δεν υπάρχουν εθνικά δικαστήρια, ούτε σχολεία, ούτε μη-μουσουλμανικές θρησκευτικές εγκαταστάσεις.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι Μουσουλμάνοι δεν εντάσσονται στο κοινωνικό σύνολο. Τα παιδιά παρακολουθούν μεντρεσέδες. Μαθαίνουν μόνο το Κοράνι. Ακόμη και μια σύνδεση με ένα “άπιστο" είναι ένα έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο.
Ως εκ τούτου, σε ορισμένες περιοχές ορισμένων εθνών, οι μουσουλμανοι ιμάμηδες και εξτρεμιστές ασκούν περισσότερη δύναμη από ό,τι ο εθνικός μέσος όρος θα έδειχνε.
Η σημερινή υπαρξη 1,5 δισεκατομμύριων μουσουλμάνων αποτελούν το 22% του παγκόσμιου πληθυσμού.
Αλλά τα ποσοστά γεννήσεων τους ειναι γιγαντιαια μπροστά στα ποσοστά γεννήσεων των Χριστιανών, Ινδουιστών, Βουδιστών, Εβραίων, και όλων των άλλων πιστών.
Οι Μουσουλμάνοι θα υπερβαίνουν το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου