Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

«Περιήγηση στις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες παραδόσεις της Ελλάδας. Ήθη και έθιμα από διάφορες περιοχές της Χώρας μας»


Μόσχα, 10 Δεκεμβρίου 2019            
Αγαπητοί φίλοι!

    Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού-Κ.Ε.Π) είναι στην ευχάριστη θέση να σας Картинки по запросу рождество в грецииπροσκαλέσει στη χριστουγεννιάτικη βραδυά  «Περιήγηση στις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες παραδόσεις της ορθόδοξης Ελλάδας. Μήνυμα χαράς-μήνυμα αγάπης», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 17.00,  στην αίθουσα τελετών του Γυμνασίου «ΕΛΛΑΔΑ» επί της οδού: 6, Koshkina str., Moscow, metro station «Кantemirovskaya».


Το πρόγραμμα της εορταστικής βραδυάς περιλαμβάνει: 
  • «Περιήγηση στις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες παραδόσεις της Ελλάδας. Ήθη και έθιμα από διάφορες περιοχές της Χώρας μας» - παρουσίαση, που συνοδεύεται από οπτικό υλικό. Συμμετέχουν:
  • Τμήμα ελληνικής μητρικής γλώσσας, αρμόδια εκπαιδευτικός η Μαρία Κηπουρού.
  • Μαθητές παιδικών τμημάτων ελληνικής γλώσσας του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού-ΚΕΠ (αρμόδια εκαπιδευτικός η Μαρίνα Ναζάρενκο.
  • Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα από τη Χορωδία και το Χορευτικό Συγκρότημα του Κ.Ε.Π., από τους βιρτουόζους χορευτές μας και τα νέα μέλη μας, που μυούνται στα βήματα των ελληνικών παραδοσιακών χορών. Master-class ελληνικών παραδοσιακών χορών. Καλλιτεχνικοί διευθυντές των Συγκροτημάτων μας - Ινέσσα Εφραιμίδου, Фιόντορ Коτένκο και Ευστάθιος Νικητόπουλος.
  • Γευσιγνωσία ελληνικών γλυκών και παραδοσιακών μελομακάρονων
Σας περιμένουμε στη διεύθυνση:
Παρασκευή , 20 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 17.00.
Γυμνάσιο «ΕΛΛΑΔΑ», αίθουσα τελετών: 6, Koshkina str., Moscow, metro station «Кantemirovskaya».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, θερμή παράκληση προκαταρκτικά να καταχωρηθείτε στη γραμματεία μας.
Για περισσότερες πληροφορίες δύνασθε να απευθύνεσθε στη γραμματεία του Κ.Ε.Π. στα τηλέφωνα (495) 7084809/10, καθώς και στο Δικτυακό μας Τόπο www.hecucenter.ru
  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου