Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

«Φύγετε από το Αιγαίον» είπε!!!!!

Ποιος είναι αυτός που απειλεί την Ελλάδα να φύγει από το σπίτι της, το γαλαζόχρωμον  Αρχιπέλαγος;;; Να φύγει η Ελλάδα! Και που να πάει; Και ποιος να έλθει στην θέση της; Περισσότερον από 6.000 χρόνια το Αιγαίον Πέλαγος είναι  Ελληνικόν χωρίς ποτέ και από κανένα να αμφισβητηθεί. Και το όνομά του είναι Ελληνικόν. Δεν ωνομάσθη έτσι από γείτονες που τότε και για πολλές εκατοντάδες χρόνια δεν υπήρχαν. Από τον Αιγαία πήρε το όνομα. Δεν πιστεύομεν να έχετε την γνώμην  ότι ήταν τούρκος;;; Και κατ΄ άλλους από την αίξ = κατσίκα, επειδή τα κύματά του είναι μεγάλα σαν τα άλματα της αιγός. Δεν πιστεύομεν να έχετε την γνώμην ότι η λέξη αίξ είναι τουρκική;;;;

Διεθνώς έχουν καθορισθεί τα όρια Ελλάδος και τουρκίας. Αυτά είναι σεβαστά όπως και τα όρια μεταξύ άλλων χερσαίων ή θαλασσίων χωρών. Επομένως κάθε αναφορά για τυχόν «δικά» σας νησιά στο Αιγαίον είναι ο απόλυτος παραλογισμός και  καταφανής  τάση καταπατήσεως αλλοτρίου εδάφους.
Τα λάθη και τις σκοπιμότητες που συνεχώς εκτοξεύει η τουρκία κατά της Ελλάδος δια του προέδρου της ή των υπουργών της, δεν έπρεπε να έρχονται σε γνώση του Ελληνικού Λαού αφού είναι εκτός πραγματικότητος. Αβάσιμα και καταπατητικά. Δυστυχώς όμως τα Ελληνικά ΜΜΕ αψυχολογήτως τα αναπαράγουν και τους δίδουν διεθνή προβολήν, αντί  να τα «καταχωνιάζουν»!!! Αλλά και όταν τολμούν να τα αναφέρουν πρέπει να δίδουν την ανάλογην απάντηση στους λαθροεκφραστές , οι δικοί μας δημοσιογράφοι.
Π.χ. λέει συνεχώς ο τούρκος πρόεδρος ότι η χώρα του έχει την μεγαλυτέραν ακτογραμμήν στην Μεσόγειον!!!!!!!!!!!! Το επανέλαβε και πριν δύο ημέρες αλλά κανείς Έλληνας δημοσιογράφος δεν ανέφερε για να ενημερώσει τους Έλληνες ότι πρόκειται για ψέμα. Την μεγαλυτέραν ακτογραμμήν στην Μεσόγειον την έχει η Ελλάδα. Κατατάσσεται δε παγκοσμίως στην 11ην θέση ενώ   η τουρκία κατατάσσεται στην 21ην !! Το μήκος των ακτογραμμών της Ελλάδος είναι 13.676 χιλιόμετρα ενώ της τουρκίας 7.200 χιλιόμετρα.( Όρα άρθρον μας «Αβλεψίες  Δημοσιογράφων» της 17/8/2020).
Το Αιγαίον Πέλαγος είναι Ελληνικόν και σε απέραντην έκταση.  Η τουρκία ας μένει στα όρια που της έδωσαν οι Διεθνείς συμβάσεις και ας μη  εποφθαλμιεί αλλότριες περιουσίες.
Ας σταματήσουν  δε να  μας «σερβίρουν»   συνεχώς τουρκικά ψεύδη που μας ταράσσουν δραματικώς!

         Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου