Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Θα υποστούμεν κι άλλες συμφορές κύριοι του ΟΗΕ!!!


Θεωρώ προσβλητικήν και ταπεινωτικήν την άποψην του ΟΗΕ ότι στην Ελλάδα υπάρχει χάος με το μεταναστευτικόν. Εσείς κύριοι κάθεστε στα σαλόνια σας και δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τις προσπάθειες του Λιμενικού, των Αστυνομικών, των Ιατρών, των Δήμων και των κατοίκων να συμβάλλουν στο όλον θέμα. Όμως είναι τεράστιος ο αριθμός των μεταναστών και σ’ αυτό έπρεπε να στρέψετε την προσοχήν σας και να αναγνωρίσετε ότι καταπατούνται αγρίως τα σύνορα της  Ελλάδος!! Σε μίαν εβδομάδα έφτασαν στην Ελλάδα  21.000 μετανάστες. Οι δουλέμποροι τρίβουν τα χέρια τους από την χαράν τους. Εμείς ως Κράτος τι πρέπει να κάμομεν; Απλούστατα  ν’ αποτρέψομεν την διέλευσην των μεταναστευτικών ροών από το Αιγαίον Πέλαγος και να απαιτήσομεν να οδεύουν προς την Ευρώπην μέσω Βοσπόρου,  Βουλγαρίας κλπ. Από την οδόν αυτήν δεν διατρέχουν πνιγμούς.

Εσείς κύριοι του ΟΗΕ που μόνον θεωρητικώς βλέπετε τα πάντα τι κάνετε;; Αυτήν την λύσην δεν την βλέπετε, ώστε να ανακουφιστεί η Ελλάδα από τα ατελείωτα στίφη μεταναστών;; Να διακοπεί η δίοδος  από το Αιγαίον και θα μεριμνήσομεν για τους ήδη υπάρχοντες με ηρεμίαν και προσοχήν. Τα τεράστια χρέη που υφίσταται η χώρας μας δεν τα λαμβάνετε υπ’ όψιν ;;; Μόνον την πλημμελή βοήθειαν βλέπετε;; Δεν προβλέπετε ότι εγκυμονούν  και άλλοι κίνδυνοι για την Ελλάδα, όπως ασθένειες, κλοπές,  βιαιότητες, επιθέσεις, έχομεν περίπτωσην επιθέσεως στους Λιμενικούς με πέτρες από μετανάστες, εξαναστάσεις και άλλα πολλά. Αυτά δεν τα βλέπετε κύριοι του ΟΗΕ, δεν τα φαντάζεσθε ή σκοπίμως τα αποσιωπάτε;;; Ο υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ, τόνισε ότι θα απαγορεύσει κάθε παράνομην είσοδον στην χώραν και  θα κλείσει ασφαλώς τα σύνορα. Μόνον η χώρα αυτή έχει σύνορα; Εμείς δεν έχομεν; Εκεί έχετε και την έδραν σας κύριοι του ΟΗΕ και φυσικά θα σας άρεσε η προεκλογική δήλωση του υποψηφίου. Κατά τα άλλα μπορείτε και κρίνετε ότι στην Ελλάδα επικρατεί χάος με το μεταναστευτικόν. Και αυτό το χάος είναι ελέξιμον. Αν λάβει  όμως άλλες μορφές πως θα ελεγχθεί;  Πρόκειται για άκρως  σοβαρόν θέμα και ο συναισθηματισμός, ο οποίος υπάρχει σε όλους μας, δεν πρέπει να μας κυριεύει. Ούτε πρέπει να γίνει το πρώτον αίτιον περιθάλψεως μεταναστών.
Οι τριακόσιοι της Βουλής ας  στραφούν προς το θέμα με αύξουσαν βαρύτητα και όχι μόνον να σκέπτονται τις εκλογές και την διατήρησην του θώκου. Μήπως το μεταναστευτικόν, όπως εξελίσσεται, αποτελεί  πύραυνον;;;
Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου