Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

κωνσταντινίδης κωνσταντίνος [mailto:kostas01@cyta.gr] Sent: Tuesday, October 16, 2018 11:33 AM
To: κωνσταντινίδης κωνσταντίνοςSubject: ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Η χώρα  δέχεται  πολλαπλή επίθεση  από   Τουρκία , Ε.Ε , το ΔΝΤ  ,τις ΗΠΑ, Ρωσία και  το ΝΑΤΟ . Είναι καιρός να λάβουμε κοσμοϊστορικές αποφάσεις απαγκιστρώσεως από την καταστροφική  περιδίνηση που μας έχουν  οδηγήσει  δουλικές και ανίκανες κυβερνήσεις , ήτοι:
1/ Οικονομική καταστροφή. Με όπλο το αέναο Χρέος,  τα Μνημόνια και το Ευρώ  έκαναν καταλήστευση των πάντων και προχωράμε  στο  γκρεμό χωρίς  σταματημό.
2/ Θεσμική καταστροφή.Με τον βιασμό της Δημοκρατίας και  των θεσμών (Συντάγματος, εργασιακών σχέσεων κ.α) κατελύθη η Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία της χώρας
 3/ Κοινωνική καταστροφή. Με την φτωχοποίηση του μέγιστου μέρους  του πληθυσμού  και συντριβή της μεσαίας τάξεως,  την  καταστροφή του κοινωνικού ιστού και της συνοχής του(τρομοκρατία, βία,αναρχία, κατάθλιψη)

4/ Στρατιωτική αδυναμία.Μετην  παρατεταμένη οικονομική  κρίση επηρεάστηκαν  τα εξοπλιστικά πρόγραμμα,  αλλά και  η εκπαίδευση, διαβίωση των Ε.Δ, όταν  η Τουρκία εξοπλίζεται πυρετωδώς  για να ανατρέψει την ισορροπία στο Αιγαίο.
5/ Γεωστρατηγική υποβάθμιση. Με την συνολική εξασθένηση η χώρα  παραδίδει  εθνικά μας δίκαια, αδυνατεί στην χάραξη της ΑΟΖ και στην αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητος
6/   Μεταναστευτική Εισβολή. Ανθελληνικές Κυβερνήσεις άνοιξαν  διάπλατα τα σύνορα  σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Αποστέρησαν τις Ε.Δ  από το κύριο έργο των  της προστασίας των συνόρων και  τις μετέτρεψαν χάριν   δήθεν φιλανθρωπίας σε  βοηθητικό προσωπικό  των hotspot . Αφέθηκαν αφύλακτα τα σύνορα στην διάθεση  της διαλυμένης Ε.Ε , του ΝΑΤΟ, το οποίο γκριζάρισε το μισό Αιγαίο, ονομάζει τα Σκόπια Μακεδονία, και τέλος στην αφερεγγυότητα των Τούρκων    να σταματήσουν τις ροές που οι ίδιοι δρομολογούν και εκμεταλλεύονται πολλαπλά  Η Ε.Ε έκλεισε τα σύνορα της  και άφησε έξω από το ΣΕΝΓΚΕΝ την Ελλάδα.  Στην πραγματικότητα η χώρα  αλλάζει τον γηγενή πληθυσμό με τις   ροές των τριτοκοσμικών του Ισλάμ.
7/ Τέλος η  ετεροβαρής  για τα εθνικά μας συμφέροντα   συμφωνία των Πρεσπών , ανοίγει το δρόμο για τον διαμελισμό της χώρας και την δημιουργία «Ενιαίας Ανεξάρτητης Μακεδονίας» παλαιό όνειρο του πανσλαβισμού το οποίον  προωθεί  βήμα-βήμα η Δύση.
Πάντα ταύτα δημιουργούν  ανισορροπία στο Αιγαίο, την οποία εκμεταλλεύεται η Τουρκία για την εξυπηρέτηση   των  επεκτατικών της σχεδίων ( Αιγαίο , Θράκη, Κύπρος) Η  Γερμανία που ως τώρα μας  έχει καταστήσει αποικία χρέους,   μας  παρέδωσε  βορά στην Τουρκία   για να μας κατακτήσει με τις ισλαμικές μεταναστευτικές  στρατιές  .
Οι   ανίκανες και  προδοτικές κυβερνήσεις  και τα  κόμματα-συμμορίες   μας   έριξαν  στον κυκεώνα  της αστάθειας , αναρχίας και στο χάος .Η χώρα έχει μεταβληθεί σε «παρία» της Ε.Ε , εκβιαζόμενη από την Τρόικα   με  τα Μνημόνια,  αξιολογήσεις  και την ελάττωση  της εθνικής  μας ταυτότητος
Βιώνουμε την μέγιστη ιστορική   απειλή από το 1821  ως κρατική οντότητα και ως εθνότητα.  Αν δεν δράσουμε άμεσα σε λίγο θα γίνουμε μειονότητα . Προς τούτο  προτείνεται :
1/ Οι Ε.Δ να σφραγίσουν τα ανατολικά σύνορα,  λιμάνια και αεροδρόμια    και να εκδιώξουν τους ήδη υπάρχοντες μετανάστες, όπως  πράττει  η Ιταλία.  Οι δουλεμπορικές ΜΚΟ να εκδιωχθούν κι’ αυτές και οι  δουλέμποροι να φυλακισθούν.
2/ Να διεξαχθεί δημοψήφισμα για  την συμφωνία των Πρεσπών.
3/  Να διεξαχθούν άμεσα εκλογές για να βγει η χώρα από την παρατεινόμενη αστάθεια και το νοσηρό προεκλογικό κλίμα
4/  Να αναχαράξουμε την μονόπλευρη και λίαν βλαπτική  εξωτερική μας πολιτική  ώστε να γίνει πολύπλευρη  με γνώμονα τα εθνικά μας συμφέροντα.
5/ Η πρόσδεση μας στις ΗΠΑ σε μια εποχή ραγδαίων ανακατατάξεων και αλλαγής  των διεθνών ισορροπιών είναι    αμφισβητήσιμη  για το παρόν και  το μέλλον. Τούτο είναι άμεσα  επιτακτικό  στο μέτρο που  οι ΗΠΑ δεν μας προσφέρουν απολύτως τίποτα,  ούτε καν εγγυήσεις της ασφάλειας μας,  παρότι η Ελλάδα  μεταβλήθηκε σε απέραντη αμερικανική βάση . Βέβαια φταίνε και οι δουλικές μας κυβερνήσεις που δεν ζητούν τίποτα παρά μόνον   εύνοια του ξένου παράγοντα για να παραμένουν στην εξουσία.
6/  Επειδή οι προσεχείς εκλογές θα κρίνουν το μέλλον της χώρας για αρκετές δεκαετίες - οι νέες πατριωτικές δυνάμεις που θα αναδυθούν   να στηρίξουν τα εθνικά συμφέροντα  και  την επιβίωση του Ελληνισμού σαν εθνότητα.
7/  Η «μεταπολιτευτική Δημοκρατία» με την  υπονόμευση της   Μακεδονίας κατέρρευσε, όπως έπεσε η χούντα  από την  προδοσία  της Κύπρου. Νέο Πολίτευμα  θα πρέπει να προέλθει από τις  εκλογές και όχι αναθεώρηση του Συντάγματος .  Η διχαστική κομματοκρατία   να δώσει την θέση της στο Πολίτευμα της  ενοποίησης και αποτελεσματικότητας .
Υπέρτατος νόμος δεν είναι ούτε η Ε.Ε , ούτε το καταστροφικό Ευρώ, ούτε το ΝΑΤΟ, είναι  η Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία , Δημοκρατία και η  Αναγέννηση της πατρίδος μας .Τούτο θα γίνει με ικανούς και Ελληνόψυχους ηγέτες. Όχι με δειλούς και   μειοδότες.
*Αμφικτύων
14/10/2018
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών
ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «ΔΙΑΓΡΑΦΗ»
«Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕεΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ



(SOS!!!  Μου εμποδίζουν την εκπομπή και λήψη από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου