Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

«Επικοινωνούμε Ελληνικά-Μόνο Ελληνικά»


ΠΑΛΙ και ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ !!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
«ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»- 53η ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ !!!
Μόσχα, 28 Ιανουαρίου 2020
Αγαπητοί φίλοι,
Συνεχίζοντας με τους ίδιους ρυθμούς και ατενίζοντας το μέλλον πάντα με αισιοδοξία, με την ίδια αμείωτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ελληνικού εστιατορίου «ΠΟΡΤΟ-ΜΥΚΟΝΟΣ» η 53η κατά σειρά και 1η το Νέο Έτος 2020 συνεδρίαση της Ελληνικής Λέσχης Διαλόγου και Επικοινωνίας «Επικοινωνούμε Ελληνικά-Μόνο Ελληνικά» !!! Φωτεινά πρόσωπα, λαμπερά χαμόγελα, ζωντανή, ειλικρινής, αβίαστη ανθρώπινη επικοινωνία, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ουσιαστικός διάλογος, χαρά, ενθουσιασμός, αίσθηση διάχυτης ευφορίας, ειλικρινούς φιλίας, ανάπτυξης διαπροσωπικών σχέσεων γύρω από έναν κοινό γνώμονα, την αγάπη και το ουσιαστικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, την ελληνική γλώσσα, τον ελληνικό πολιτισμό.

Μαζί μας ενδιαφέροντες άνθρωποι, αυθεντικοί μύστες και γνώστες της Ελλάδας και του πολιτισμικού της κληροδοτήματος, που εκδηλώνουν ειλικρινές και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον ελληνικό κόσμο, την ελληνορωσική σύμπραξη, τις δράσεις μας.
Το θέμα της πεντηκοστής πρώτης (53ης) συνάντησης της Λέσχης μας διατυπώθηκε ως εξής:  «Πώς περάσαμε τις Εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Σχέδια και προτεραιότητες για το 2020».
Συντονιστές της συζήτησης ήσαν ο προσφάτως αφιχθής αποσπασμένος εκπαιδευτικός, ειδικευμένος στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς Ευστάθιος Νικητόπουλος και η διευθύντρια του ΚΕΠ, διδάκτωρ ιστορίας, ηθοποιός Δώρα Γιαννίτση.
 Ο αριθμός των συμμετεχόντων, αλλά και ο φιλικός, αβίαστος, ουσιαστικός, άμεσος τρόπος επικοινωνίας των, μάς χαροποιησαν ιδιαίτερα. Ιδιαίτερα μάς χαροποίησε και η προσέλευση και συμμετοχή καινούριων φίλων. Βιώσαμε αξέχαστες στιγμές, αισθανθήκαμε ότι βρισκόμαστε σε ένα οικείο, ζεστό, άνετο, πραγματικά οικογενειακό περιβάλλον, αφού, ούτως ή άλλως, αποτελούμε μία ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΛΕΣΧΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ «ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ», του – ΕΛΛΗΝΟ- ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
 Aποφασίσαμε την επόμενη φορά να συναντηθούμε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 19:00. με θέμα που προτάθηκε από τους μόνιμους θαμώνες μας, με την ευκαιρία της Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας «9 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας. Ελληνική Γλώσσα: Καταβολές και διαχρονικότητα. Μεταφορά μηνυμάτων - απόδοση κειμένων παγκόσμιας λογοτεχνικής κληρονομιάς στην ελληνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου