Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Οι Αδιάφθοροι



Τώρα καμία, έχουν ομογενοποιηθεί. Παλαιότερον όμως είχαν σημαντική διαφορά. Οι μασόνοι ήταν κυρίως πολιτικοί και επιστήμονες βλέπε Ουάσιγκτον, Νεύτων, οι θεοσοφιστές ήταν κυρίως μυστικιστές και αποκρυφιστές, βλέπε Μπλαβάτσκι και Κρόουλυ. Η δημιουργία των μεγάλων επαναστάσεων που άλλαξαν τον κόσμο, της Γαλλικής, της Ελληνικής και της Αμερικάνικης, ήταν αποτέλεσμα της μασονίας και του διαφωτισμού και έπρεπε να γίνουν, ας κλαίει ο χριστιανισμός γιατί αναγκάστηκε να μοιραστεί την εξουσία με την ανερχόμενη μασονία. Το λάθος της μασονίας ήταν ότι συνεργάστηκε συμβιβάστηκε μαζί του νομίζοντας πως μπορούσε να ελέγχει την κατάσταση. Όταν το κατάλαβε ήταν αργά και προώθησε τα αρχαιοελληνικά κινήματα της πατρώας θρησκείας με όλους τους γραφικούς, φανατικούς και σαλταρισμένους που περιμάζεψε κάνοντας αρνητική διαφήμιση και συμπαθή τον χριστιανισμό.
Στο κόλπο μπήκε και η θεοσοφία μετά την ίδρυση της το 1876 στη Νέα Υόρκη, το μεγάλο μήλο, έτσι λέγεται. Η θεοσοφία δημιούργησε τους 2 παγκοσμίους πολέμους και την επανάσταση των μπολσεβίκων ελέγχοντας τα κινήματα από αριστερά και από δεξιά μέσω νοσηρών τελετών και ουσιών ψυχοτροπικών. Οι μασόνοι θέλανε την επαναβίωση της παλαιάς Ατλαντίδος, διατηρώντας την καθαρότητα των φυλών, αλλά οι θεοσοφιστές επιδιώξανε την ανάμειξη των φυλών, της πανθρησκείας και την επιστροφή στην Εδέμ της Λεμουρίας. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένα ΤΕΡΑΣ που λέγεται ΣΜΙΘ και χρηματοπιστωτικό σύστημα και η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο τους.

Όλοι τους είχαν σπουδαίες γνώσεις που τις κρατούσαν μυστικές και μόνο για τα μέλη τους. Μετά κυρίως το 80 επειδή δεν είχαν απογόνους και διασπαστήκανε σε πολλές ομάδες και στοές βγάλανε τα κρυμμένα αρχεία προς τα έξω ελεύθερα. Έτσι μπορούσε να μάθει , με κάποιο φιλτράρισμα και κριτική σκέψη και κάποιος που δεν ήταν μέλος τους.

Το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι η νέα τάξη πραγμάτων. Ποια είναι αυτή; Είναι ο ΣΜΙΘ, οι πολυεθνικές και οι αγορές που δεν δίνει δεκάρα για τη γνώση των παλαιών.

Ποια είναι η παλαιά τάξη των πραγμάτων; Ο χριστιανισμός, η μασονία και η θεοσοφία και φυσικά ο μωαμεθανισμός που προωθείται από την τελευταία μαζί με την «Ελληνικότητα» του Τζεσουά.

Είναι φυσικό ένα σώφρων άνθρωπος να μην είναι ούτε με την νέα τάξη, ούτε με την παλαιά και γιατί άλλωστε. Ωρύονται τώρα για την νέα τάξη. Ποιοι ωρύονται; Αυτοί που την ανέθρεψαν, Δυο συμμορίες είναι.

Η μόνη λύση είναι να αλληλοεξοντοωθούν και αυτό κάνουν, και η άλλη, μετά από το αυτό το χάος να υπάρξουν 12 αδιάφθοροι να αναλάβουν την κατάσταση. Όταν λέμε αδιάφθοροι εννοούμε ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ, άνθρωποι με έντιμο πρότερον βίο, με ουσιαστικό βιογραφικό που να μην εξαγοράζονται, να μην διαφθείρονται και να μην είναι ανδρείκελα και υποχείρια στα χέρια τους και όχι τους καραγκιόζηδες που ενίοτε προωθούν με πλήρη αδιαφάνεια βιογραφικών στοιχείων τους ή τους γιάπηδες με το πλούσιο βιογραφικό μίσθωμα στις πολυεθνικές αγορές.

Αυτό χρειάζεται, 12 ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΈΣ να πιάσουν τον Ταύρο από τα κέρατα και να στείλουν την παλαιά και νέα τάξη στα Τάρταρα της Ατλαντολεμουρίας......https://el.wikipedia.org/.../%CE%9F%CE%B9_%CE%91%CE%B4%CE...
Διαχείριση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου