Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Πόλεμον στην Ελλάδα εξαπολύουν οι «θεσμοί»


Δεν μας «αφήνουν σε χλωρό κλαρί», αλλά καθημερινώς με τον άλφα ή τον βήτα τρόπον ευρίσκουν την ευκαιρίαν να κατηγορήσουν την Ελλάδα ότι οικονομικώς δεν πηγαίνει  καλά και πρέπει να επιβάλλει νέους φόρους ώστε να έχει δυνατότητα επιβιώσεως!! Εκτός από τους φόρους, επιβάλλεται, λένε ή καλλίτερα θέλουν και επιδιώκουν, να μειωθούν  οι μισθοί και οι συντάξεις, ώστε να επέλθει η πλήρης εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, τον οποίον μάλλον μισούν με τις πράξεις τους αλλά και θέλουν να αρπάξουν τα αμύθητα πλούτη του.

 Ο χαυλιόΔοΝΤας, για τον  οποίον πριν λίγο φώναζε η παρούσα κυβέρνηση να φύγει αλλά τον αγκάλισε εκ νέου, ήλθε τώρα λάβρος κατά της Ελλάδος και ζητά ψήφισην του ασφαλιστικοί το οποίον θεωρεί αναγκαίον για την αξιολόγησην!! Το σχέδιον αυτό απορρίφθηκε στις 4 Φεβρουαρίου από το 99% του Ελληνικού Λαού. Τι ζητά λοιπόν τώρα το ΔΝΤ;; Να ισχύσει η γνώμη  του 1% του Ελληνικού Λαού ή μήπως σ’ αυτό το ποσοστόν κρύπτεσθε  και όλοι εσείς;; Αυτό σίγουρα συμβαίνει.
Από την άλλην πλευρά η κομισσιόν εξαπέλυσε νέον  κατηγορώ  κατά της Ελλάδος ζητώντας νέα πρόσθετα μέτρα για το 2016 και για το 2017!!!!!!
Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα για τα Ασφαλιστικά Ταμεία πληρώνει το 10% του ΑΕΠ της ετησίως, ενώ στην Ευρώπη το ποσόν αυτό ανέρχεται στο 2.5% !!!!! Η παρατήρηση είναι εκ των πραγμάτων χωρίς βάσην και απολύτως ένοχη. Στην Ελλάδα αυτήν την στιγμήν υπάρχουν 2.000.000 άνεργοι, έχουν κλείσει χιλιάδες επιχειρήσεις, δεν υπάρχει παραγωγική πρόοδος γιατί αντιδράτε εσείς  της Ευρωζώνης πιέζοντας σε σκληρή λιτότητα, υπάρχει πείνα και δυστυχία  και μέγα μέρος του Λαού ζει με ένα συσσίτιον την ημέραν!!!  Η Πολιτεία  πρέπει να πάψει να  ενισχύει  τον ασφαλιστικόν κλάδον; Αυτό  θέλατε;  Εφ’ όσον δεν έχει τις αναγκαίες εισφορές στο ασφαλιστικόν, θα καταβάλλονται απ ό το Δημόσιον τα αναγκαία για τους πολίτες. Δεν θα πεθάνουν όλοι  γιατί έτσι σας αρέσει!!
Η Κυβέρνηση να αποκρούσει  με  κάθε τρόπον αυτές τις συνεχείς και εχθρικές απόψεις και παράλογες αξιώσεις των δανειστών, που είναι πολεμικές βολές  και να φροντίσει με  κάθε τρόπον για την ανάπτυξην της παραγωγής. Μέχρι τώρα δεν  έχει κάμει απολύτως  τίποτε. Δύναται ή ού;;;

Μιχαήλ  Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου