Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Έγινε και αυτό, στο τέλος μας είπαν και μ@λ@κες.



Το ανοσοποιητικό σύστημα του Ελληνικού Λαού έχει υποστεί ανήκεστο βλάβη.
Οι Δούρειοι Ίπποι-Ιοί προσβάλλουν χωρίς αντίσταση τον Οργανισμό, ο οποίος αδυνατεί να τους αναγνωρίσει και να τους καταπολεμήσει.
Σαράντα ένα χρόνια κομματοκρατίας και συναλλαγής κατέστρεψαν τα αντισώματα της Πατρίδος, ο μεγάλος αδελφός μετέτρεψε την Ελλάδα σε ένα τρελοκομείο, στο οποίο οι γιατροί, που ο αδελφός ορίζει, είναι ημίαιμα, φονιάδες και ανθέλληνες. Ανήκουν στη γενιά της ιδιοτέλειας, της υποκρισίας και της ήσσονος θυσίας.

Η δικαστική εξουσία ανύπαρκτη, οι αποφάσεις της είναι “sur mesure” του μεγάλου αδελφού, αδυνατεί να χειρουργήσει γιατί δεν έχει συνταγματικό δικαστήριο.
Οι υπηρετούντες στα Ελληνικά ΜΜΕ θεωρούνται ως τα μεγάφωνα του μεγάλου αδελφού, είναι αυτοί που ασκούν τις ψυχολογικές επιχειρήσεις, αποκοιμίζουν και προκαλούν σοκ στο Λαό.
Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι κατώτερη των περιστάσεων, μετέτρεψαν το θηρίο του Έθνους σε «ελεφαντάκι του Τσίρκου».
Η ηγεσία της Ελληνικής εκκλησίας βρίσκεται εκτός αποστολής, άοσμη πλήρως υποταγμένη στη Νεα Τάξη.
Τέλος η παραγωγική υποδομή του Έθνους με την βοήθεια των ανθελληνικών Τραπεζών διελύθη πλήρως. Ποίος θα δώσει συντάξεις στα περήφανα γηρατειά;
Αγαπητοί συμπατριώτες έρχεται ο διαμελισμός της Ελλάδος, οι Αριστεροί και οι Δεξιοί εργάζονται μεθοδικά γι αυτό. Οι Δούρειοι Ίπποι και οι Πατριδοκάπηλοι με την βοήθεια των ΜΚΟ καταφέρνουν τα τελευταία κτυπήματα στο διασωληνομένο κορμί της Ελλάδος.
Δεν υπάρχει κόμμα για να σας σώσει μόνο μία επανάσταση ή ένας πόλεμος θα μπορούσαν να σταματήσουν την κατάντια αυτού του Λαού.
Το παρακάτω βίντεο μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει.
Έγινε και αυτό, στο τέλος μας είπαν και μ@λ@κες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου